Mooi Fietswerk Nijmegen

Nijmegen kent jaarlijks zo’n 10.000 weesfietsen die in opdracht van de gemeente worden afgevoerd. Daarnaast komen er tientallen fietsen terecht bij Het Goed en DAR. De Nijmeegse ondernemer Han Frissen besloot hier iets aan te doen en redt met zijn onderneming Re-Cycled afgedankte (wees)fietsen van de schroothoop. Samen met hem en Het Goed verkennen we de mogelijkheden om leer-/werkplekken in te richten waar afgedankte fietsen worden gedemonteerd en gerefurbished. Om hier vervolgens weer zo goed als nieuwe fietsen van te maken en de kringloop te sluiten. 

Betrokken partijen: Het Goed, Dar, Re-Cycled, SSH&

Contact

  • Telefoon:

    06 513 96 369

  • E-Mail:
    info@mooiwerknijmegen.nl

Volg ons

Meedoen?

Meedoen?

Bel 06 513 96 369
of mail
info@mooiwerknijmegen.nl.

x
Top